Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ

 
 
 
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Μπανισάσνσκι Γιώργος | Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Κάρπαθος

Η τέχνη του ελαιοχρωματισμού μπορεί να δώσει στο κτίριό στο στυλ που εσείς επιθυμείτε, είτε αυτό είναι απλό, μοντέρνο ή κλασσικό. Μονόχρωμες επιφάνειες, έντονη ή και απαλή συνδυασμοί χρωμάτων, μοναδικά σχέδια και πολλά ακόμα που μπορούν να κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό και να σας φτιάξει την διάθεση. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα χρώμα στους τοίχους του κάθε κτιρίου παίζουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο στο αισθητικό κομμάτι του κτιρίου αλλά και στην ψυχολογία όλων όσων ζουν σε αυτό.

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να ανανεώσετε το χώρο σας ή και για ένα απλό φρεσκάρισμα των τοίχων της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. 
 
 
Με όρεξη για δημιουργία και απεριόριστη φαντασία, η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΙΣΑΣΝΣΚΙ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο και το έμπειρο προσωπικό της, μπορούν να αναλάβουν το βάψιμο του χώρου σας και να σας προτείνει τα κατάλληλα χρώματα για ένα φωτεινό μοντέρνο ή κλασικό και ισορροπημένο χώρο.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία, από ένα δωμάτιο ως και ολόκληρη πολυκατοικία. Θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι, ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Διασφαλίζουμε για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα με οργάνωση και ταχύτητα. Προφυλάσσουμε το χώρο σας και τα έπιπλα με χαρτοταινίες και ειδικές μεμβράνες προστασίας ώστε ο χώρο σας να παραμείνει καθαρός.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα επώνυμα, ώστε να σας προσφέρουμε πάντα τέλειο αποτέλεσμα και είμαστε πάντα συνεπείς στους χρόνους παράδοσης κάθε έργου.
ΒΑΦΟΥΜE:
  Οικίες
  Εξοχικά
  Καταστήματα
  Ξενοδοχεία
  Καφετέριες
  Δημόσια Κτίρια
  και οποιοδήποτε άλλο κτίριο επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες
σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ