Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΟΝΩΣΕΙΣ

 
 
 
 
 
 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Μπανισάσνσκι Γιώργος | Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Κάρπαθος

Η μόνωση σε ένα κτίριο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για αρκετούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι προστατεύει το κτίριο το χειμώνα από τις θερμικές απώλειες και την υγρασία, ενώ το καλοκαίρι εμποδίζει τη θερμότητα του περιβάλλοντος να εισχωρήσει στον εσωτερικό χώρο.

Η επιλογή της μόνωσης που απαιτείται για κάθε κτίριο, είναι ανάλογη με την παρούσα κατάσταση του δώματος, την παλαιότητά του και την χρήση που θα έχει μετά την εφαρμογή της.
 
 
Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΙΣΑΣΝΣΚΙ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο, ειδικεύεται στην σωστή και αποτελεσματική μόνωση κάθε κτιρίου. Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να αναλάβουμε την στεγανοποίηση και θερμομόνωση της ταράτσας σας, προσφέροντάς σας ένα άριστο αποτέλεσμα, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η στεγανοποίηση και η θερμομόνωση ταρατσών γίνεται με τα πιο ανθεκτικά και άριστης ποιότητας υλικά για άριστα αποτελέσματα εργασιών.

Το έμπειρο προσωπικό μας αφού μελετήσει το χώρο σας μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες, φροντίζουμε πάντα ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες
σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ