Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

 
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Μπανισάσνσκι Γιώργος | Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Κάρπαθος

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που όταν εφαρμοστούν σωστά, το αισθητικό τους αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Είναι στην ουσία η διακόσμηση του τοίχου που προσδίδει μια μοναδική αισθητική και ένα ξεχωριστό στιλ.

Υπάρχουν πολλά είδη τεχνοτροπιών, απλές ή πολύπλοκες, διακριτικές ή εκκεντρικές οι οποίες διαφέρουν τόσο ως προς το βαθμό δυσκολίας όσο και ως προς το αποτέλεσμα που έχουν σκοπό να αποδώσουν. Για να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γνώση και πολύ μεράκι.
 
 
Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΙΣΑΣΝΣΚΙ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο και το έμπειρο συνεργείο μας, διαθέτοντας κατάλληλη πείρα, μπορούν να εφαρμόσουν οποιαδήποτε τεχνική επιθυμείτε αλλά και να σας προτείνουν την ειδική εφαρμογή που θα ταιριάξει και θα αναδείξει τον χώρο σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε δημιουργώντας εκπληκτικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους τοίχους της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα ποιοτικά (οικολογικά χρώματα) εξασφαλίζοντας την ποιότητα της δουλειάς μας αλλά και την αντοχή της στον χρόνο. Με τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε επιφάνεια και για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις της διακόσμησης μπορούμε να σας προτείνουμε την κατάλληλη τεχνοτροπία που θα αναδείξει τον χώρο σας. 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ:
  Στούκο βενετσιάνο
  Σπάτουλα
  Πατίνες
  Τεχνοτροπίες με σφουγγάρια
  Κρακελέ
  Σπατουλαριστά
  Λάκες κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες
σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ