Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
 
 
 
 
ΜΠΑΝΙΣΑΣΝΣΚΙ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ελαιοχρωματισμοί & Μονώσεις Ταρατσών Κάρπαθος

Η επιχείρησή μας “ΜΠΑΝΙΣΑΣΝΣΚΙ ΓΙΩΡΓΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κάρπαθο και πιό συγκεκριμένα στο Νεοχώρι των Πηγαδιών, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με ελαιοχρωματισμούς και μονώσεις ταρατσών, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κάρπαθο.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και ένα εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο αποτελείται από έμπειστους και υπεύθυνους ελαιοχρωματιστές, μπορούμε να αναλάβουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με ελαιοχρωματισμούς, εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, να δημιουργήσουμε ευφάνταστες τεχνοτροπίες αλλά και να φέρουμε σε πέρας την ποιοτική μόνωση της ταράτσας σας.

Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χωρίς κακοτεχνίες. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας ενώ παράλληλα φροντίζουμε ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός.
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Κάρπαθο στοχεύοντας πάντα στην πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται για να μπορούμε να χειριστούμε ακόμα και την πιό δύσκολη εργασία. 

Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε πάντα μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για το χώρο σας, δεν αναπαυόμαστε ποτέ, αλλά φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και τεχνοτροπιών. Έτσι, μένουμε διαρκώς ενήμεροι για νέες μεθόδους και πρακτικές που θα επιφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κύριος στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε, αλλά και να το φέρουμε σε πέρας πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες
σας και να σας δώσουμε τις προτάσεις μας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ